Hae lainaa tästä

LAINASUMMA

100 €

50 000 €

100 €

50 000 €

Kuukausierä : 0 €/kk*

LAINA-AIKA

1 vuosi

10 vuotta

v

1 vuosi

10 vuotta

Yhteensä : 0 €*

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Laatimispäivämäärä 8.12.2014.

1. Rekisterinpitäjä

Cityfox Digital Marketing Oy, PL 1, 02101 Espoo, Suomi.

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Antti Väänänen
asiakaspalvelu@ykkoslaina.fi

3. Rekisterin nimi

Cityfox Digital Marketing Oy:n asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Rekisteriä käytetään asiakkaan suostumuksella asiakkaan yksilöintiin ja tunnistamiseen Cityfox Digital Marketing Oy:n palvelussa, jossa asiakas voi jättää hakemuksen ja vastaanottaa laina- ja muita tarjouksia Cityfox Digital Marketing Oy:ltä ja sen yhteistyökumppaneilta.

Asiakasrekisteriä käytetään myös lakiin perustuvien ja viranomaisten määräysten ja ohjeiden mukaisten säilytys-, raportointi- ja kyselyvelvoitteiden hoitamiseen. Asiakasrekisterin henkilötietoja voidaan käyttää myös rekisterinpitäjän tai kolmansien osapuolien suoramarkkinointitarkoitukseen henkilötietolain ja tietosuojavaltuutetun ohjeistuksen mukaisella tavalla.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot tuotteiden hakijoista ja asiakkaista:

5.1 Hakijan henkilöön liittyvät perustiedot

  • Etu- ja sukunimet
  • Henkilötunnus
  • Osoitetiedot
  • Puhelinnumero(t)
  • Sähköpostiosoite
  • Kansalaisuus
  • Siviilisääty
  • Asumistiedot
  • Asepalvelustiedot (jos henkilö on alle 30 vuotias mies)
  • Tulo- ja menotiedot
  • Työnsuhdetiedot
  • Pankkiyhteystiedot
  • Muita myönnettyjä luottoja sekä pankki- ja luottokortteja koskevat tiedot
  • Suoramarkkinointikiellot ja -suostumukset
  • Asiakkaan itsensä antamat lisätiedot

5.2 Yhteisvastuullista luoton- tai muun tuotteen hakijaa koskevat perustiedot:

  • Nimi
  • Henkilötunnus
  • Osoite, jos eri osoite kuin luotonhakijalla
  • Puhelinnumero(t)
  • Sähköpostiosoite
  • Ammatti
  • Työnantajan yhteystiedot
  • Kuukausiansiot
  • Myönnettyjä luottoja sekä luotto- ja pankkikortteja koskevat tiedot
  • Suoramarkkinointikielto

5.3 Hakemusta koskevat tiedot

  • Tuotetyyppi ja muita tuotetta koskevia tietoja
  • Pankkiyhteystiedot
  • Maksuhäiriötiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja käyttäjältä asiakassuhteen syntymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä. Henkilötietoja kerätään:

  • Rekisteröidyltä itseltään
  • Asiakastieto Oy:n (tai vastaava) ylläpitämästä luottotietorekisteristä
  • Väestötietorekisteristä (tietoja henkilöturvatunnuksen varmistamiseksi sekä osoitetietojen päivitystarkoituksissa)
  • Viranomaisten ylläpitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa
  • Muilta rahoituslaitoksilta
  • Rekisteröidyn työnantajalta
  • LVS Brokers Oy:n asiakasrekisteristä

7. Tietojen luovutus

Cityfox Digital Marketing Oy voi luovuttaa tietoja lainsäädännön sääntelemissä rajoissa. Koko Cityfox Digital Marketing Oy:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin. Cityfox Digital Marketing Oy:n Palvelun käyttäjä hyväksyy sen, että kaikki hänen tietonsa luovutetaan lainanantajille sekä LVS Brokers Oy:lle, joka jatkokäsittelee ja tallentaa käyttäjän tiedot omaan asiakasrekisteriinsä.

8. Rekisterin suojaus

Henkilörekisterin käyttö on rekisterinpitäjän organisaatiossa ohjeistettu ja henkilörekisteriin pääsy on rajattu siten, että sekä manuaalisesti tallennettuihin, että ATK-järjestelmään tallennettuihin henkilörekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä käyttävät vain ne rekisteröidyn työntekijät, joilla työnsä puolesta on siihen oikeus. Rekisterinpitäjä on järjestänyt toimitiloihinsa kulunvalvonnan. ATK-järjestelmä on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää kultakin rekisterin käyttäjältä määriteltyjen käyttäjätunnusten ja oikean salasanan syöttämistä.

Toimeksiantosopimuksilla velvoitetaan rekisterinpitäjän toimeksiannosta henkilötietoja käsitteleviä tahoja suojaamaan henkilötietoja vastaavalla tavalla. Verkkosivustossa tietoja suojataan SSL-suojatulla yhteydellä, sekä salauksella tietojen siirtojen yhteydessä.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus, tietojen korjaaminen ja tietojen säilytysaika

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin tallennetut, itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Asiakassuhteen päättyessä asiakkaan tiedot poistetaan rekisteristä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeen, mutta viimeistään lain edellyttämän määräajan päätyttyä. Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn kielto- ja tarkastusoikeuden toteuttamiseksi sekä tiedon korjaamiseksi rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön.

Vinkkejä lainanhakuun

Kulutusluotot

Miten vertailla ja valita itselle sopivin lainamuoto? Mistä tietää onko lainanmyöntäjä luotettava?

Lainavertailu

Mitä ottaa huomioon kun haetaan lainaa? Miten vertailla eri kulutusluottojen tarjoajia ja löytää parhaimman vaihtoehdon?

Lainojen yhdistäminen

Niputa eri kulutusluotot yhteen suurempaan lainaan ja säästä koroissa ja lainanhoitokuluissa.

Pikavipit

Tarvitsetko pienemmän ja lyhytaikaisen lainan? Tutustu uusiin lainavaihtoehtoihin, jotka mahdollistavat pienten summien nostamisen joustavasti ja edullisesti heti tarpeen tullessa.